Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایكنا از فارس، به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش فارس، عیسی ملک‌پور، معاون سوادآموزی آموزش و پرورش فارس در نشستی مشترک با کیشائی، معاون اداره‌کل امور زندان‌های استان و سایر کارشناسان دو حوزه ، در راستای تفاهم‌نامه فیما بین دو دستگاه، گفت: نقطه شروع تأسیس مراکز یادگیری محلی در استان فارس از زندان‌ها بود و انتظار این است که بتوانیم مراکز یادگیری محلی بیشتری را در زندان‌های سراسر استان دایر کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تأکید بر نقش و جایگاه مراکز یادگیری محلی در توسعه و تعمیق آموزش و مهارت‌های زندگی برای سوادآموزان، افزود: باید اذعان کرد که اداره‌کل زندان‌های استان هم در زمینه ایجاد و تأسیس مراکز یادگیری محلی و همچنین شناسایی و جذب سوادآموز و سایر امور مربوط به سوادآموزی مشارکت فعال داشته و طی سالیان اخیر یکی از دستگاه‌های برتر در این زمینه بوده است.
معاون سوادآموزی بیان كرد: انتظارات نسبت به قبل افزایش یافته است و باید با برنامه‌ریزی کارشناسانه و دقیق شاهد حضور بیش از پیش اداره‌كل امور زندان‌ها در بحث سوادآموزی باشیم.
ملک‌پور گفت: یکی از مباحثی که ما در سال‌های گذشته توفیق چندانی در آن نداشته‌ایم بحث آموزش و سوادآموزی زنان زندانی است که این امر در سال 97 باید به جد پیگیری شود و با همکاری و برنامه‌ریزی مطلوب و عملیاتی دو دستگاه، شاهد حضور زنان زندانی در کلاس‌های سوادآموزی در دوره‌های مختلف باشیم.
وی گفت: با وجود 19 ندامتگاه در سراسر استان و امکان ثبت‌نام از زندانیان در طول سال، باید سوادآموزی را در کلیه مراکز استان تعمیم دهیم.
معاون سوادآموزی استان گفت:برای زندانیان بی سواد ،کتاب سوادآموزی ویژه آنان وجود دارد و لازم است این کتاب به آنها آموزش داده شود .
مصطفی كیشایی، معاون اداره کل زندان‌های استان فارس نیز ضمن قدردانی از تلاش‌های مجموعه سوادآموزی در امر شناسایی و آموزش بی سوادان در سطح استان گفت: اولین مرکز یادگیری محلی در زندان عادل آباد دایر شد که نقش مثبتی در آموزش‌های مختلف به زندانیان دارد.
وی افزود: امسال درصدد هستیم با برنامه‌ریزی و شناسایی زندانیان بی سواد در شهرستان‌های کازرون، مرودشت، داراب و فسا نیز مرکز یادگیری محلی ایجاد کنیم.
كیشایی ادامه داد: طبق سهمیه اعلام شده، امسال باید برای شناسایی و جذب 300 نفر بی سواد زندانی برنامه‌ریزی کنیم و البته در بحث فراهم کردن امکانات سخت‌افزاری و فضای آموزشی نیز تمام تلاش خود را خواهیم کرد.
کیشایی گفت: مدت زمان ماندگاری 50 درصد زندانیان در زندان، حدود یک ماه است و این فرصت کمی است و باید چاره‌اندیشی شود و نیز بحث راستی آزمایی بی سوادی افراد زندانی از جمله مشکلات و مباحث زمان بر در امر سوادآموزی زندانیان و همچنین دایر کردن مراکز یادگیری محلی است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاري قرآن ايكنا استان فارس اجتماعي سوادآموزي همكاري مشترك آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۸۰۷۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان ۲ میلیون نفری هرمزگان فقط ۱۵۶ زندانی دارد

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان گفت: در زندان‌های استان هرمزگان که بیش از ۲ میلیون نفر جمعیت دارد، ۵ هزار و ۱۵۶ مددجو در زندان‌های استان نگهداری می‌شوند که از این تعداد ۱۱۶ مددجو زن هستند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، 60 خبرنگار حاضر در هفتمین تور رسانه‌ای قوه قضاییه که از یکشنبه شب در استان هرمزگان در حال اجراست، از زندان مرکزی بندرعباس دیدن کردند. بازدید از زندان با حضور همزمان حدود 60 خبرنگار احتمالاً برای نخستین بار انجام شده است. خبرنگاران در بازدید 2 ساعته از زندان مرکزی بندرعباس از بندهای عمومی مردان و زنان، بخش درمانگاه، کارگاه‌های اشتغال و کلاس‌های حرفه‌آموزی، سالن ملاقات‌های کابینی، حضوری و مجازی، نانوایی، کلاس آموزش قرآن، نمازخانه و ... دیدن کردند و با تعدادی از زندانیان به گفت‌وگو پرداختند.

مجتبی قهرمانی؛ رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در جریان این بازدید در جمع خبرنگاران گفت: رسانه‌ها یکی از راه‌های ارتباطی مردم و قوه قضاییه هستند و رسانه‌ها می‌توانند در انعکاس تصویر واقعی خدمات قوه قضاییه بسیار اثرگذار باشند.

وی با اشاره به اینکه در این بازدید وضعیت واقعی زندان‌های استان به تصویر کشیده شده است، افزود: زندان‌های ما بر اساس اصول نوین کیفرشناسی و جرم‌شناسی اداره می‌شود.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان با بیان اینکه ارتباط بین زندانیان با زندانبانان ارتباط خوبی است، تصریح کرد: برای زندانبانان آینده زندانی و اصلاح و تربیت آنها مهم است.در زندان روانشناس و کارشناس مذهبی حضور دارند. برنامه‌های آموزشی، سوادآموزی، کمک به ادامه تحصیل زندانیان اجرا می‌شود.

قهرمانی گفت: کرامت زندانی برای ما بسیار با اهمیت است و ما تمامی مددجویان را افرادی شریف می‌دانیم که به دلیل یک غفلت یا اشتباه وارد زندان شده‌اند.

اژه‌ای: حفظ حرمت مراکز آموزشی و فعالان آن ضروری است

وی همچنین با ارائه آماری اظهار کرد: در مجموع زندان‌های استان هرمزگان که بیش از 2 میلیون نفر جمعیت بومی و مهاجر دارد، 5 هزار و 156 مددجو در زندان‌های استان نگهداری می‌شوند که از این تعداد 116 مددجو زن و مابقی مرد هستند.

رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: همچنین هزار و 573 زندانی در استان دارای شغل هستند و از مشاغلی که در زندان انجام می‌دهند، درآمد کسب می‌کنند.

به گزارش تسنیم، مجتبی قهرمانی؛ رئیس کل دادگستری و عارف اکبری؛ دادستان مرکز استان هرمزگان در جریان این بازدید درخواست‌های مطرح شده از سوی برخی زندانیان را بررسی و دستورات لازم در خصوص رسیدگی به این درخواست‌ها را صادر کردند.

این خبر می‌افزاید: استان هرمزگان نخستین استان در طراحی و اجرای ملاقات مجازی از طریق ایجاد ارتباط تصویری زندانیان با اعضای خانواده است. خبرنگاران از نزدیک شاهد برخی از ملاقات‌های مجازی بودند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امتحانات نهایی را تبدیل به بت نکنیم / روش‌های مناسب مطالعه صحیح
  • پویایی و نشاط جامعه در گرو تعلیم و تربیت صحیح است
  • استان ۲ میلیون نفری هرمزگان فقط ۱۵۶ زندانی دارد
  • اشتغال زندانیان از مهم‌ترین کارهای امنیت‌ساز است
  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • عفو موردی ۱۴۹ زندانی در کامیاران
  • برای آموزش و پرورشی که سرپا نیست